Odpověď na:

Úvodní stránka Fóra Odpověď na:

malovinar2
Host

to by mohlo byt taky řešení, víno je bez pachutí a voní pěkně malinově, akorát už i ten buket má takovej ostrej podtón, zkraja se to nedalo pit vubec, teď je to lepší ale jak vypiju půldecku tak je tá kyselost protivná .. ty hrozny nebyly nijak moc zhnilý, ale normálně po tým víkendu jak napadlo 80mm tak kuličky a celý kuse hroznů padaly po zemi že bych bečel – člověk kolem teho skáče jak opica celej rok a pak po tým šmatle v blatě ..no nic. vzal sem toho sedmičku na štěpánskej košt poradit se co stým ..už tam mě nekeří kamoši radili ať do toho cvrknu zahušťák co mě dost šokovalo. vloni sem zkoušel rose z zweiglu ze starýho vinohradu, jako červený mě to často zlobilo a nebylo to ono, ovšem tohle bylo nádherný pití, tak sem se nechal zlákat k dalším pokusům. Jinak s létem to mám stejně jak vy, ale aji v zimě se dá zalezt na presóz, zatopit, natahnout do džbána a vodevřit sklinku uzenýho … dík za radu, třeba zkusím víc možností – člověk se pořád učí koneckonců.. přeju hodně zdaru a na zdraví!