vino2018

Vytvořené odpovědi

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor

vino2018
    Účastník
    Poslat vzkaz

Zdravím. Chtěl jsem vědět, kdy je pro révu šetrnější postřik v takových teplotách. To už tedy vím. A dále jsem chtěl vědět, jestli můžu stříkat do květu, a nebo mám ještě počkat, abych květům neublížil, protože jsem měl 14dní od posledního postřiku a bál jsem se padlí. Sice stříkám dle tlaku po 10-14 dnech, ale to jsem si mylně myslel, že OL je lhůta působení postřiku. To už taky vím. Nicméně jsem to tedy večěr stříkl a do odkvetlích odrůd jsem přidal meď a to co ještě kvetlo, tak to bylo bez mědi. Ještě bych se Vás tedy zeptal, jestli tedy měď sterilizuje květenství, jak píše „onda“ ? Zatím Děkuji za info.

odpověď na: Postřik #192630

vino2018
    Účastník
    Poslat vzkaz

Zdravím. Děkuji za odpovědi. Stříknu to tedy večer. Ještě bych s tím počkal, protože ještě není všechno odkvetlé, ale teď v sobotu to bude už 14 dní, tak se bojím padlí. Naposled jsem stříkal Topasem, tam sice udávají OL 28 dní, ale toho počasí se bojím. A jak píše „onda“ stříknu to bez mědi. A nebo mám tedy ještě týden počkat a stříknout to i s mědí. Oblast Kyjovská. Děkuji za případné rady.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)