Roman01

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: #167090

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Tento rok to vypadá na nízké kyseliny, na mě brát taky ohled

    odpověď na: Jakou odrůdu zvolit? #166907

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    pinot noir aneb rulandske modré jestli se nepletu

    odpověď na: #166601

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    10 gramu pyrošu na metrák

    odpověď na: #166210

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    jednou sem to tak posbíra, nechtělo to kvasit

    odpověď na: odlisťování zóny s hrozny #165958

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    odlistením hroznové plochy , aby na hrozny šlo slunce nenavýšíte cukry, akorát srazíte kyseliny a hrozny budou přitečené. Fotosyntezou se tvoří cukry tak s odlistěním to moc nepřehánět

    odpověď na: Jakou odrůdu zvolit? #165848

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Natahnout dráty, pěkně vyvázat kekolku a na drátu udělat tažeň

    odpověď na: #165106

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dosladit hroznovým koncentrátem podle chuti, vyčeřit, filtrace a stabilizace vína, je hrozně moc přípravků na stabilizaci.

    odpověď na: #164182

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Pul hektaru vinohradu stříkat zadovým postřikovačem to dá velkou fušku, zaměřil bych se hlavně na kvalitu rosiče, protože STIHL už taky nejsou to co bývali a nebo uvažovat o malotraktoru s postřikovačem

    odpověď na: #163383

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    někde jsem viděl vysazenou i vojtěšku a jde to vyset i rozhozením, ale je pak duležité to pořádně zavláčit bránou a zaválet.

    odpověď na: Jakou odrůdu zvolit? #162921

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    cererit nedávat, mohl by si to spálit, zahradnicky substrát muže být

    odpověď na: #162813

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    snížení kyselosti pomuže i vymražení vína, ale bohužel teď na to už není počasí

    odpověď na: #161517

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Doporučuji Bentonit BENTOSOL PROTECT. zabírá od 6 stupňů a je šetrny

    odpověď na: Cihly na stavbu sklepa #161242

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Stavěli sme kvelb ze zminěných cihel z Šitbořic, mužu jen doporučit

    odpověď na: #160751

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    vysoka kyselina vína, příliš mladé víno, vysoká teplova vína. Před týdnem sme sytily 2 vína. u rose s vysokou kyselinou a stařím 10 týdnů nám to dělalo velké problémy, ale pak sme sytily IO stáří 18 tydnu s nižší kyselinou a podchlazeno na 2 stupně a pěnění bylo minimální. Obě vína byla s cukrem 10 g/l

    odpověď na: Plíseň na zdi #160667

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    jestli to jsou nové cihle tak vypouštějí soli a chlor obsažený ve vodě při výrobě cihel, nejšetrnější zpusob je ometat než ruzne chemicke připravky. řešením je zkusit taky nejaky odvlhčovač.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)