Martin Zabojnik

Vytvořené odpovědi

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: #207421

    Tak bio dělám už 2 roky, je to jednoduché, žádná houba není schopna přežít v silně zásaditém prostředí. Použitím přírodních prostředků zajišťujīcích změnu ph rostliny k 10, dojde k prostředí nevhodnému k růstu plísní i hub. K tomu přidávám Sulfomax, pomerančový olej, Alginure, kouzlo přírody, Alga 600 atd. dle potřeby.

    odpověď na: Cukernatost #198097

    7.9 Cabernet Dorsa 24,8°NM, Rulandské šedé 21,2°NM. Oblast Uherské Hradiště

    odpověď na: Dokvášející víno #198095

    Tak to se mně kdysi taky stalo u červeného, jsou to asi hnijící kvasinky. Trávová, jakoby čerstvě posekaná tráva chuť ve víně?….. je to tak….

    odpověď na: #196822

    Tak pokud dosladíte na 22 u bílého získáte až 13,1% alkoholu, což je u úplného prohlášení mnoho, pokud necháte zbytkový cukr budete mít větší spotřebu síry……Takže normál je 21 u bílého což odpovídá 12,5% alk. A u červeného 22 což je 13,1% alk……23 je13,7 % alk a 24 je14,3% alkoholu v plně prokvašeném víně.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)