Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: #156452

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Oranzove vino nebo tzv. autenticke vino velmi silne pripomina zoxidovane vino. Urcite ste take vino uz pil proto udelejte lepsi vec a to je klasicky vonavy rš 🙂

    odpověď na: #156308

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Ci to byla chyba uvidite az jake bude vino. Kazdopadne problem vidim v neodkaleni a nepouziti kvasinek

    odpověď na: stáčení červeného rmutu #156307

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Treba stočit ihned po dokvaseni. Pokud vykvasil do sucha a je vino je zdrave tak bych nesiril

    odpověď na: Samotok #156221

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den, pri bílých vínách by sem samotok od lisovaného moštu neoddeloval. Významný podíl extraktných látek se z hroznu získa práve lisovanim, cize vyvijenim tlaku na slupku a kostky. To je aj duvod proč se rmut nekterych odrod nechava naležet i nekolik hodin. Samotok ma vyznam pri vyrobe ruzovych vin, aby sa zabezpecila nizsi vyraznost farbiva.

    odpověď na: #156210

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    To by st emuseli pridat dalsi informace – jaky byl stav hroznu, kolik cukru ste pridaval, ci ste odkaloval a jake kvasinky ste pouzil. Kazda z tychle vjeci ma vplyv na kvalitu rmutu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)