Jirin2

Vytvořené odpovědi

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: #252262

    Jirin2
    Účastník
    Poslat vzkaz

    P.S. mám to v místnosti s teplotou kolem 20°C (max)

    odpověď na: #252261

    Jirin2
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zakvasil jsem kvasinkami + výživou a teď to kvasí asi 2 dny.
    Mám to v plastové konvi s víkem, ale zatím otevřené (víko jen položené s mezerou, jen aby tam nenapadala špína a tak). Můžu to tedy zavřít a nedotáhnout, aby mohly odcházet plyny, ale nebylo to přímo otevřené na vzduchu.
    Díky předem za názory a tipy.

    odpověď na: #252077

    Jirin2
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den, dovolím si navázat na tuto diskusi a omlouvám se za hloupé dotazy, jedná se o můj první pokus.
    Jak dlouho může kvasit rmut v kádi za přístupu vzduchu?
    Děkuji předem za vysvětlení a rady.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)