JendaS

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: #170070

    JendaS
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Jak se podarilovino zasirit? jaka byla cukernatost u Rynaku?

    odpověď na: #170063

    JendaS
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dulezita je prvni stacka po dokvaseni z kvasnic.Hrozi sirka i kdyz odkalujes a davas kvasinky sirka hrozi

    odpověď na: #170062

    JendaS
    Účastník
    Poslat vzkaz

    zbytecne casto stacet..po tydnu si muzes zmerit pro kontrolu siru.Ja merim jednou za mesic.Mlade vino je „hladove“ po sire.Prvni siru davam na45mg/l

    odpověď na: #170059

    JendaS
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Kdyz do vina casto polezes nevadi ale dulezite je mit nadobu stale plnou a to co maximalne kvuli oxidaze..

    odpověď na: #170058

    JendaS
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Z demizonu stocit do kyble kde budes mit rozmichanou siru vino a z kyble nalit do demizonu a jak pise petrmk promichat..pokud neni potreba zbytecne „nevzdusnit“

    odpověď na: #170019

    JendaS
    Účastník
    Poslat vzkaz

    napr.zasirit na 45 mg/l. 45krat objem vina krat2 deleno 1000 a vyjdou gramy pyr.draselneho. rozmichat v malem mnozstvi vlazne vody a nalit do vina a promichat

    odpověď na: #170018

    JendaS
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravim.na sireni disiricitanu draselneho je vzorec

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)