Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: #150245

    jaromir77
    Účastník
    Poslat vzkaz

    jak to dělají v supermarketu to raději ani nechtěj vědět, jsou to vína tak ořezaná až to hezké není.

    Základní poučka je mít víno v temnu a chladnu do cca 13°C a lahev naležato aby byl namočený korek a jak to skladují v super hyper atd. ??? No raději si udělej svoje poctivé víno a nesnaž se podobat masovým výrobkům.

    Jinak základ je nechat víno alespoň rok ležet před lahvováním a nespěchat no a pak pokud chceš můžeš dát bentonit ale ten to víno také ořeže,ale bez toho se málo kdo obejde.Pokud je navíc se zbytkem cukru tak to je vůbec náchylné ale zase si uděláš maximálně pravý domácí šampus, jak začínali ve Francii.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)