stáčení červeného rmutu

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce stáčení červeného rmutu

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Kucera a poslední změna proběhla 29.9.2016.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #156293 Odpovědět

    Mám 100 l pomalu už dokvášeného PM a jak dlouho bych ho měl nechat ještě v kádi po dokvašení a mám ho zasířit ještě v kádi?

    #156307 Odpovědět

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Treba stočit ihned po dokvaseni. Pokud vykvasil do sucha a je vino je zdrave tak bych nesiril

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: stáčení červeného rmutu
Osobní informace: