Sběr

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Lenka adamcova a poslední změna proběhla 12.10.2015.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor

Dana
    Host

Dobrý den, chci se zeptat, pokud není pozdě, na možnost brigády, při sběru hroznů. je to mojim snem, alespoň jednou v životě vyzkoušet. U nás se víno nerodí. Můžete se mi případně ozvat ? Napsala bych pak více informací o sobě. Děkuji.

#154227 Odpovědět

stand
    Host

Dobrý den a odkud jste?

#154229 Odpovědět

esperanzaM@seznam.cz
    Host

Pro stand – esperanzaM@seznam.cz

#154231 Odpovědět

namor
    Host

Dobrý den,jsem na tom podobně jak Dana.Jestli někdo potřebuje pomoc při sběru nejlépe o víkendu,tak rád pomúžu za svačinu :-). Rád bych byl i na lisování.Jsem ze severu moravy a proto bych potřeboval i kontakt na nějaké blízké ubytování. Když tak mi nechte vzkaz zde nebo jen SMSkou na 607832599 ozvu se. Dík

#154245 Odpovědět

LazyWine
    Host

KLIDNĚ NAPIŠ MOŽNÁ BUDU POTŘEBOVAT 10.10. POMOC – PŘEDEM UPOZORŇUJI ŽE BRIGÁDNÍKY NEPLATÍM ! SBĚR JE ZA ODMĚNU 🙂

#154248 Odpovědět

esperanzaM@seznam.cz
    Host

LazyWine – odkud jste ? Můžete se, prosím ozvat na moji uvedenou @ adresu ? Děkuji.

#154249 Odpovědět

esperanzaM@seznam.cz
    Host

737952328

#154353 Odpovědět

Dobrý den, sbíráme tento týden ve čtvrtek a příští týden ještě není stanoven a Vaše nadšení se nám určitě bude hodit. Mzda je 80Kč na hodinu.

Lenka Adamcová

vinařství marcus

777250238

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
Odpověď na: Sběr
Osobní informace: