Přesíření

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Přesíření

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #151423 Odpovědět

    Pavel H
    Host

    Při výrobě vína jsem jej přesířil pyrosyřičitanem draselným. Jak je možno přesíření zlikvidovat?

    #151424 Odpovědět

    Kozlik
    Host

    zaleží na kolik to mate zasiřené ale hlavně chce to čas

    #151425 Odpovědět

    cechura09
    Host

    toho vína je a kolik je tam nyní síry? jde o mladé víno??

    #151429 Odpovědět

    amater
    Host

    podivej se o stranky dolu je tam toho plno

    #151489 Odpovědět

    grower
    Host

    pokud jste přisířil hodně je veká pravděpodobnost že se síra náváže a to pak jde cítit. Nařeit jiným vínem bych dopručil.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
Odpověď na: Přesíření
Osobní informace: