Přesířené víno

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Přesířené víno

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #153135 Odpovědět

    kocin
    Host

    Dobrý den,

    jedno víno se mi nepodařilo uhlídat (přesířeno na 60-70mg). Stačí provzdušnit? Ostatní jsou na cca na 30ti, takže nemám nízkou síru, abych měl s čím scelit. Naštěstí je toho jen 50l. Děkuji za rady

    #153136 Odpovědět

    jara.f
    Host

    Dobrý den,

    60-70 nejsou žádně extra velké hodnoty. Běžně se víno udržuje na 40mg a při lahvování se dokonce siří až na 50-55 mg. Takže buď chvíli počkat jak si s tím to víno poradí a nebo klidně zcelit s vínem se 30mg.

    #153142 Odpovědět

    kocin
    Host

    děkuji

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
Odpověď na: Přesířené víno
Osobní informace: