PH

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #154498 Odpovědět

    Tom.Dvorak
    Host

    Zdravím, nechal sem si změřit PH u červených po vykvašení, FR 3,7,SV 3,6. Na rozbor kyselin čekám. Máte někdo zkušenost o kolik by se ještě odhadem zvýšilo PH po JMF? Mám strach o stabilitu..

    #154508 Odpovědět

    vinlok
    Host

    az mate take vysoke ph tak si myslim,ze jmf uz prebehla.tohoto roku je asi malo jablcnej.pre zaujimavost by ste mohli tu zverejnit rozbor kyselin.

    #154509 Odpovědět

    Tom.Dvorak
    Host

    rmut sem téměř nesířil, pouze trochu poprášil a dal tanin. Asi teda jmf proběhla v kvasu aniž bych to postředhl, až bude rozbor tak napíšu..

    #154546 Odpovědět

    Tom.Dvorak
    Host

    Po rozboru SV, celkové kyseliny 4,5, jablečná 0,88, vinná 3,31, PH 3,85. Takže už je to odbourané.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
Odpověď na: PH
Osobní informace: