Odkysekení

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Odkysekení

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #152483 Odpovědět

    pepazdepa
    Host

    Zdravím, chtěl by se zeptat jak odkyselit víno. uz sem pouzil uhlicitan vapenaya odboural tak 2g kyseliny ale stále je víno kyselé, ttak nevim co s tím..myslíte že se dá srazit nejaká kyselina i vymražením vína? dííky 🙂

    #152486 Odpovědět

    MOLL
    Host

    pomůže málo. JMF a ležení víc. Další možnost je kyselinu uhladit zbytkovým cukrem. Třeba z něj udělat vermut.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: Odkysekení
Osobní informace: