nerez kvasna nadoba

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce nerez kvasna nadoba

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #154243 Odpovědět

    pepan123
    Host

    Co je lepsi, s dusi nebo olejova? Jake pouzivate, vyhody nevyhody?

    #154244 Odpovědět

    dall
    Host

    resil jsem to 14 dni nazad a nakonec koupil s dusi a zatim sem spokojen, doporucuju taky zrovna koupit zaslepku misto origo kvasne zatky, pokud se tam bude vino i skladovat, jen bych se taky pripojil s otazkou na zkusenejsi, jak cistite vypustny ventil od zbytku vina, kdyz odpoustite?

    #154247 Odpovědět

    pepan123
    Host

    Tak tady to snad nikdo necte, nebo jste jediny kdo ji ma? Taky se priklanim spis k dusi. Ja si neumim predstavit jak se tam lije ten olej, to nenatece do mostu-vina?

    #154252 Odpovědět

    dall
    Host

    natece, ale nespoji se, osobne si myslim, ze olej lip zabrani oxidaci, utesneni je dokonalejsi, ale stejne sem dal prednos dusi

    #154271 Odpovědět

    stary zanek
    Host

    Viko s dusi se nafoukne nad mostem a jak to dokvasi, tak se spusti na hladinu.

    Kvasna nerezka snad ani nemuze byt tesnena olejem, nejak si to nedovedu predstavit. To by jako CO2 s penou z kvasinek mel probublavat kolem kraju vika pres olej?

    Jinak na hotove vino se me libi vic tesneni olejem. Mame i viko s dusi, ale pri kazdem odberu vina se musi povolit a pak zas dofouknout, netesni tak dobre a kolem duse se dela plisen.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
Odpověď na: nerez kvasna nadoba
Osobní informace: