nepovedlo se?

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce nepovedlo se?

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #149777 Odpovědět

    milan.bosek
    Host

    Zdravím. Mám menší problém. Dělal jsem po prvé víno z červených hroznů, ale někde se stala chyba. Chuťově je trochu trpké a je z něho stále cítit kvasný zápach. Poradíte co s tím? díky Milan

    #149779 Odpovědět

    Karel
    Host

    vyzkoušet želatinu, strhne trpkost. kvasný zápach je počátkem ledna celkem normální, nervózní bych byl tak až koncem března.

    #149781 Odpovědět

    peetrs
    Host

    to nebyla sírka

    #149788 Odpovědět

    berian
    Host

    Míchat na kvasnicích a pokud to není sirka, bude ok. Jen nesířit ještě

    #149917 Odpovědět

    mravenec10
    Host

    kvasný zápach je celkem v tuto dobu ještě v pohodě. jestli je víno trpké kup zahuštěný mošt a doslatˇho.

    Na kolik stupnu jsi dosladoval rmut ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
Odpověď na: nepovedlo se?
Osobní informace: