Úvodní stránka › Fóra › Vinařská sekce › nepovedlo se?
Zdravím. Mám menší problém. Dělal jsem po prvé víno z červených hroznů, ale někde se stala chyba. Chuťově je trochu trpké a je z něho stále cítit kvasný zápach. Poradíte co s tím? díky Milan
vyzkoušet želatinu, strhne trpkost. kvasný zápach je počátkem ledna celkem normální, nervózní bych byl tak až koncem března.
to nebyla sírka
Míchat na kvasnicích a pokud to není sirka, bude ok. Jen nesířit ještě
kvasný zápach je celkem v tuto dobu ještě v pohodě. jestli je víno trpké kup zahuštěný mošt a doslatˇho.
Na kolik stupnu jsi dosladoval rmut ?
Jméno (vyžadováno):
E-mail (nebude zveřejněn) (vyžadováno):
Web:
Zadejte přímo cílovou URL adresu
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu