JAK NA ANGREŠT VE VÍNĚ ?

Úvodní stránka Fóra Vinohradnická sekce JAK NA ANGREŠT VE VÍNĚ ?

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #153483 Odpovědět

    malý vinař z Čech
    Host

    Z úrody loňského Hibernalu ,MI 5/26 a Laurotu jsem vyrobil vína sice zdravá , ale s výrazným angreštovým buketem i chutí. Dá se to nějakým způsobem napravit ?

    #153485 Odpovědět

    MOLL
    Host

    nevím, ale zajímaly by mne použité kvasinky

    #153489 Odpovědět

    grower
    Host

    Co chcete napravoovat ? Buďte rád že to tam máte!!

    #153491 Odpovědět

    stary zanek
    Host

    Tony angrestu ve vuni a chuti jsou casto spojovany s pozustatkem projevu po americkych druzich revy pouzitych jako donoru rezistence. Nekdy je to citit dost a asi to nabyva na intenzite v pripade mene vyzralych hroznu. Hibernal je tim typicky.

    Castecne se to da omezit silnym vycerenim bentonitem. Sice strhnete aroma jako celek, ale vic by se mely snizit prave hybridni tony. Aspon se to tak pise. Ja mam zkusenost, ze se to v Malverine do roka rozlezi a zustane po tom pekna plna vune a chut.

    #153510 Odpovědět

    Nechran
    Host

    Liščina – nevyzrálé hrozny hybridů.

    pokud to není chuťově protivné až odporné neřešil bych to .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
Odpověď na: JAK NA ANGREŠT VE VÍNĚ ?
Osobní informace: