dotaz

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #149816 Odpovědět

    koštýř
    Host

    Pánové mám dotaz

    obsah volné síry mám 16 a vázané 102 mohu

    takové víno lahvovat?

    Díky za odpověď

    #149817 Odpovědět

    td
    Host

    Pred tim az pujde vino do flasky jeste bych zvednul volnou nedkde na uroven 30-35 v zavislosti od pH, a pak bych to jeste zmeril o dva dny, jestli se neco vyvazalo. Jestli moc ne, pak je to stabilni, a klidne bych to dal do lahvi. Vetsinou nad 100 celkove SO2 by melo byt stabilni.

    #149830 Odpovědět

    Anonym
    Host

    pH????????????????????????????????????????

    #149835 Odpovědět

    td
    Host

    kolik ti je let? pH ????? Stara skola!?!

    #149841 Odpovědět

    Anonym
    Host

    no a kdo z vás má pH-metr ve sklepě na měření vína!

    pH je možná měřitelná veličina, ale dá se upravit v závislosti na použitých přísadách,

    I když obsah kyselin je jaký je!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
Odpověď na: dotaz
Osobní informace: