doslazování

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce doslazování

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #152405 Odpovědět

    juniorspyce
    Host

    Mám ještě jeden dotaz, doslazovali jste někdy už rozkvašený mošt?….Má to vliv na chuť? co na to kvasinky?

    #152407 Odpovědět

    MOLL
    Host

    Je lepší!

    Jen si mlaskaj!

    #152411 Odpovědět

    jara.f
    Host

    Někdy je mlčeti zlato…

    Pokud hrozny samotné neměly dost cukrů ( což není letos nic neobvyklého ) a mošt nebyl před kvasem doslazen na cca 19 – 21, je lepší ho ještě dosladit, aby měl na konci kvašení nějaký alkohol. Vyhnete se spoustu problémům spojených s nízkou hodnotou alkoholu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
Odpověď na: doslazování
Osobní informace: