cukornatosť

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce cukornatosť

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #150728 Odpovědět

    benne1
    Host

    začínam merať cukornatosť a prekvapujú ma velké rozdieli.Na odrodách muller a sauvignon bl.sú bobule ktorá majú 11 a 18,rozdieli sú aj na korenoch niegde strapce na celom koreni pekné žlté zamekajú na inom tvrdé zelené a to je vinica s prvou úrodov.Aké máte skusenosti vy .

    #150731 Odpovědět

    zanek
    Host

    Mam 40 rokov stary koren rizlingu vlasskeho, ktory oproti rovnako starym korenom RV skoro zamekava (uz teraz) a dozrieva o dva tyzdne skor. Po namnozeni (nastepene na T5C) vsetkych 12 potomkov tohto „skoreho klonu“ zameka a dozrieva rovkano neskoro ako vsetky „riadne“ RV. Nechapem to. Tak to je moja zkusenost.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: cukornatosť
Osobní informace: