Čiření + bílkoviny

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Čiření + bílkoviny

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Punisher4425 a poslední změna proběhla 10.10.2016.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #156690 Odpovědět

    Dobrý den jsem vinař amatér a rád bych věděl s čím máte nejlepší zkušenosti na odstranění bílkovin u bílých a s čím u červených vín? Nerad bych použil něco co mi nějak moc srazí barvu atd. A dále čím dosahujete při čiření největší čistoty vína?

    Děkuji za reakce a tipy

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
Odpověď na: Čiření + bílkoviny
Osobní informace: