Vino z Bianky se me libi, ale je pravda, ze dost sprcha a ma male hrozny. Solaris a Merzling jsou celkem fajn, vino ze Solarisu je lepsi se zbytkovym cukrem, ale idealu podle me obe odrudy nedosahly. Podle me zatim nejlepsi kvalita vina je Johanniter a Saphira, ale ty nejsou skore a jejich odolnost k chorobam nedosahuje urovne Bianky nebo Solarisu. Asi jeste lepsi vino je z Cabernet blanc, ale ten taky rad sprcha, je neskory a neni moc odolny na oidium. Souvignier gris jsem zatim kostoval jen nekolikrat, vino pekne, ale nepestuju ho a tak na neho zatim nemam moc nazor.
V cervenych odrudach je situace asi trochu lepsi. Myslim, ze je to tim, ze se v chuti a vuni cerveneho vina lip zakomponuji ne uplne tradicni chute a vune.
Toto berte prosim jako muj nazor, beru, ze to nekdo vidi treba uplne jinak.