Já jsem nikomu reklamu nedělal, pokud ve sklepě nějaké přípravky používám a jsem s nima spokojený, proč bych je někomu nedoporučil…? Je mi firma Lipera a Enartis (BS, kde se prodávají) totálně u zádele.
A k tomu zahušťáku, pokud tam přidáte nějaký ten gram, tak to nikdo nepozná aj kdyby se rozkrájel. Pokud je to opravdu zahušťák z hroznového moštu, tak ho nezjistí ani žádný rozbor, ono to totiž je z hroznů..:-D
Pořád se tady hádájí dva tábory: 1. ti, co dělají, nebo si myslí, že dělají víno tak jak se má…selsky, krom síry a bentonitu a dalších přísad, které si ovšem zdůvodní jak se jim hodí.
2. ti, co vínu dají to, o čem si myslí, že to jejich víno potřebuje a pomůžou mu.
Prosím tedy admina, ať tuto diskusi rozdělí na dvě skupiny…dejme tomu autentisty a dnešní vinaře nebo modernisty.
A nebo jen ať jedni kteří zastávají jeden názor neodpovídají na příspěvky těch druhých a naopak. Protože stejně má každý svou hlavu a nepotřebuje rady od těch, kdo o jejich technologii výroby ví kulové a tudíž stejně neporadí, nepomůže a bude jen vnucovat názor svůj o kterém je přesvědčen, že jen ten jeho je správný.