Vinařský bazar

Použité dubové sudy po červeném a bílém – 225 L /300L/500L – pouze z Grand Cru Chateau – skladem v novém skladu v Břeclavi. NEJLEPŠÍ CENY V ČR

Prodám vybavení
19.10.2024 info@sudynavino.eu
Použité sudy v naší nabídce pocházejí výhradně z Francie z oblasti Bordeaux, převážně však z Médocu. Sudy zpravidla nakupujeme, ještě před jejich vyprázdněním. Zejména z důvodu 100% znalosti jejich historie a především jaké konkrétní víno v sudech zrálo. S vinařstvími máme vždy dohodnutý termín vyprázdnění sudů, abychom je v co nejkratším termínu vyčistili, vysušili a zasířili. Toto vše probíhá nejdéle do 72 hodin od vyprázdnění sudu u našeho partnera v Médocu, který se zabývá renovacemi a čištěním sudů pro vinaře v okolí. Sud je nejdříve vypláchnut studenou a teplou vodou, následně čištěn suchou párou, vysušen a po 24 hodinách od tohoto procesu čištění je zasířen. Tímto postupem je zaručena absolutní zdravotní nezávadnost. Velká většina sudů v naší nabídce pochází z vinařství z Grand Cru Classé. Veškeré informace o vinařství, odrůdě, která v sudu zrála, datum vyprázdnění sudu naleznete v popisu u jednotlivých sudů. Nabídka těchto sudů se velmi často mění.

Sudy nakupujeme ve Francii osobně.

Veškeré sudy, které nabízíme jakou použité, Vám za příplatek 200 Kč můžeme obrousit z vnější strany - víko ponecháme v originálním stavu, aby byl zřetelný výrobce a rok výroby.
Fotografie jednotlivých sudů jsou originální.

I na použité sudy je možné vygravírovat laserem logo Vašeho vinařství a to zdarma!

Doprava zdarma po celé ČR.

Kompletní nabídka sudu na www.sudnavino.cz a s kodem: vinar2024 obdržíte slevu 15% na všechny sudy v nabídce.
V současné době je v nabídce více než 300 ks sudů.

Sudy 2020 po 3. plnění od 5000 Kč bez DPH
Sudy 2022 po 2. plnění od 8000 Kč bez DPH

Pro více info 735969889

Poslat vzkaz uživateli