mléčné-jogurtové aroma u SV

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce mléčné-jogurtové aroma u SV

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Vitis a poslední změna proběhla 28.12.2017.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #171332 Odpovědět

    horys
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den, u mladého vína SV mám výrazné aroma po jogurtu, v barvě též slabší, co s tím prosím, díky za odpovědi zkušenějších. 🙂

    #186378 Odpovědět

    Vitis
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Podle me se rozjelo.jablecno mlecna.fermentace.jedine dobre kyselina jablecna se meni na.mlecnou .Vina sou pak sametovejsi .držet pri aspon 20 stupnich at v klidu dojede a nezhorknou

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: mléčné-jogurtové aroma u SV
Osobní informace: