Portské

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #154926 Odpovědět

    čejč
    Host

    Děláte někdo Portské, jak? Jaký je výsledek?

    Děkuji. Zdeňa

    #154928 Odpovědět

    malovinar2
    Host

    doporučil bych dr. Jan Stávek Němčičky, napsal knihu „Portské a ostatní fortifikovaná vína“ dělá portské na top úrovni v našem prostředí, dobrej kluk ale troufám si říct že těžko bude prozrazovat svoje know-how… Nikdo u nás ale myslím neví víc o tomto, chcete-li poradit . kontakt přímo na Honze snadno dohledatelný prostřednictvím google: http://www.jstavek.cz/kontakty/

    #154931 Odpovědět

    MOLL
    Host

    je přidávat alkohol postupně, aby se zbytečně nešokovalo. Ale vzhledem k tomu, že první dávka přijde do sladkého burčáku, je to aktuální u protinožců, my máme skoro rok času

    #154932 Odpovědět

    bredik
    Host

    Zítra 4.2. je přednáška i na toto téma v Moravské Nové vsi, přednášet bude výše zmíněný Jan Stávek:

    http://www.vinarimnves.cz/vinarska-aktualita/prednaska-ruzova-a-fortifikovana-vina

    #154938 Odpovědět

    Pardál
    Host

    Napiš mi na mail jan.sat@seznam.cz a napíšu Ti podrobnosti. Používám vínovici 75 – 78% Alk. (je nutný si ji nechat 3x přepálit, pokud použiješ slabší, už si to dost ředíš…

    #154940 Odpovědět

    vinlok
    Host

    napíšte podrobnosti sem.aj ostatní by chceli vediet ako sa to robí.

    #154941 Odpovědět

    vsenkyrik
    Host

    Na Mendelově zemědělské univerzitě dělal bakalářskou práci David Ludín, pod vedením Jana Stávka. Je to dostupné na:

    http://is.mendelu.cz/lide/clovek.pl?id=21231;zalozka=7;studium=27320;zp=18867

    Já jsem to dvakrát zkoušel a výsledek dobrý.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
Odpověď na: Portské
Osobní informace: