V

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #154440 Odpovědět

    MOLL
    Host

    jednom demižonu jsem si schraňoval kaly, kvasnice a tak po burčácích, občas jsem to míchnul. Celkem inertní materiál. Najednou se to zuřivě rozkvasilo, bubliny velké, slizké, páchne to, smrad po šířce.

    1) co to je? ;OO

    2) z čeho to žije?

    3) jde to aspoň vypálit?

    #154443 Odpovědět

    richwine
    Host

    Tak neviem co to bude, ale zhodli sme sa s jednym z vinarov, ze tie kaly su akesi cudne tento rok.

    Namiesto zapraseneho odkalovacieho vaku som kaly dal vzdy do demizonu a o 24hod sa odkalenie tvarilo tak, ze 2/3 kalov sadli a 1/3 bola zase naopak pri hrdle. Tie nahnusnejsie kaly sa rozbehli do 24hod.

    To je pomoc co ? 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: V
Osobní informace: