Odpověď na:

Úvodní stránka Fóra Odpověď na:

#152992

malovinar2
Host

Člověk pro kterého je vinařství byznysem/obživou a dělá desítky tisíc litrů si logicky nemůže dovolit postupovat stejně jako malovinař co si dělá pár set litrů amatérským způsobem víceméně pro vlastní spotřebu, vína musí mít stabilizovaný, musí sledovat trendy na „trhu“ aby prodal atd. Na druhou stranu taky mně štve jak sou vína z velkých provozů všecky velice podobný – říkám tomu eurovíno, ve velkovinařství kam chodím pomáhat jak otočím kohoutek kterýhokoliv tanku tak cítím víceméně ty samý upravený supervůně… kam se hrabou na parádní uleželý charakteristický ovocňáky od stréců odvedle. Jenomže ten stréc zas obvykle nemůže vystrčit flašku do vypražené vinotéky v létě… Všecko má svoje a je dobrý se dovědět i o moderních postupech