Dotaz

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #151393 Odpovědět

    Mirouš
    Host

    Jak odstranit hořčinku s červeného vína.

    Poraďte.

    #151394 Odpovědět

    eldio
    Host

    předpokládám, že jde o mladé víno.struktura taninů červeného vína bývá v mladých vínech ještě hořká a škrablavá až na základě polymerizačních reakcí se zjemňuje.čili pokud jde o mladé víno rozhodně radím vydržet tyto procesy stabilizace polyfenolů jsou dokončeny na základě mikrooxidace v řádu měsíců.záleží jak rychle probíhá(čím menší sud tím rychleji).pokud nejde o mladé víno, pak se nabízí přípravky jako sensovin, degustin, gerbinol atd.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: Dotaz
Osobní informace: