Bílkoviny

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #151350 Odpovědět

    gogo
    Host

    Jaké použivate množství bentonitu?

    Čeřil jsem savignon už dávkou 2× 200g/hl a test na bílkaviny mi stále ukazuje že víno je nestabilní. Ten stejný problém u tramínu, donfeldru a někdy i veltlinu. U jiných odrůd stačí většinou jen minimální množství. Teplota při čeření 15 stupňů, test na bílkoviny rostok T. Tenhle problém se opakuje každý rok, tak vás prosím o radu.

    Jo a to jsem čeřil i mošt dávkou 100g/hl.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
Odpověď na: Bílkoviny
Osobní informace: