takhle z dálky radit kdy přesně zasířit po dokvašení to nedělám moc rád, neboť se snažím vždy pracovat s minimem obsahu SO2 a ve vínech, která se vám zdají že už dokvasila stále ještě nějaké kvasinky makají a pak se vám síra okamžitě vyváže na meziprodukty kvašení hlavně acetaldehyd a zbytečně zvyšujete celkový obsah.vína držím dlouho na kvasnicích, abych využil jejich redukčního potenciálu, který přetrvává dlouho i po dokvašení.takže takhle na dálku bych vám poradil hlavně udržovat plnou nádobu a pokud si jste opravdu jistý že vínko úplně dokvasilo(začne se čistit a na povrchu začnou probíhat barevné změny)pak zasiřte.první dávka po dokvašení by měla být trochu vyšší doporučuje cca 50mg/l já dávám daleko míň a daleko později, ale vše samozřejmě záleží na dalších aspektech jako je pH odrůda,jestli chci odbourat, na typu vína, který se chystáte vyrobit atd.tak hodně štěstí snad jsem vám nezamotal hlavu